Showbiz

Romania - invitata la Festivalul de Film European din Spania

ICR Madrid participa la cea de-a IV-a editie a Festivalul de Film European „Vinos de Castilla la Mancha”, care se desfasoara in La Solana, Spania, in perioada 30 iunie-5 iulie 2008, si la care Romania este tara invitata: va fi marcata pe 4 iulie. La Gala din 5 iulie va fi omagiata cinematografia romaneasca prin conferirea Medaliei Lumiere pentru Film.

Prof. univ. dr. Florin Mihailescu, director de imagine, fost rector al UNATC, impreuna cu actrita , iar in 2007 Italia, prin Fabio Testi. Anul acesta, la propunerea ICR Madrid, atentia organizatorilor s-a oprit asupra Romaniei si au fost invitati Laura Vasiliu si Florin Mihailescu.

In cadrul Zilei Romaniei vor fi proiectate filmele Un cartus de de Kent si un pachet de cafea de Cristi Puiu, Visul lui Liviu de Corneliu Porumboiu, Megatron de Marian Crisan si 4 luni, 3 saptamani si 2 zile de Cristian Mungiu. Prezenta romaneasca va fi marcata, de asemenea, prin diverse momente festive, spectacole folclorice sustinute de Ansamblul Romanasul din Madrid sau degustari de vinuri si produse culinare romanesti.

Pentru mai multe detalii: //www.festivalcineyvino.com.

Trailer 4 luni, 3 saptamani si 2 zile



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea