Showbiz

#cinema #film #roman polanski #arest #viol #sex

Roman Polanski vrea arest la domiciliu

Roman Polanski face demersuri pentru a fi mutat din penitenciarul elevetian in care se afla in acest moment, anunta presa internationala.

Avocatii lui Roman Polanski au declarat ca regizorul nu este un pericol public si ca ar fi mai potrivit ca acesta sa fie mutat in arest la domiciliu, in vila sa de lux din statiunea montana Gstaad .

Autorul Pianistului a fost arestat sambata trecuta (26 septembrie) sub acuzatia de relatii sexuale cu o minora in urma cu 31 de ani. In acest moment, regizorul indura viata restrictionata dintr-un penitenciar elvetian unde este obligat sa poarte uniforma si sa se multumeasca cu o plimbarea de o ora si cu trei euro pe zi.

In acest timp, pregatirile la filmul The Ghost, ultimul proiect al lui Roman Polanski, se vor face in absenta regizorului.

Reprezentantul francezilor de la Pathe, cei care detin drepturile de distributie ale acestei pelicule, a anuntat ca thrillerul politic Ghost, cu Pierce Brosnan si Ewan McGregor in rolurile principale, va fi proiectat in Franta in luna martie a anului viitor.

In ciuda faptului ca muzica si sunetul nu au fost inca prelucrate definitiv, cei de la Pathe nu au de gand sa intarzie lansarea The Ghost pana in momentul in care va fi clarificata soarta lui Roman Polanski.

Urmareste trailerul filmului Pianistul:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea