Showbiz

#tvr international #televiziune #hot bird tv awards #roma versus italian

Roma versus Italian - nominalizare la Hot Bird TV Awards

Postul public a fost nominalizat la premiile 2008, care vor avea loc in la Scuola Grande di San Giovanni Evangelista din Venetia, cu productia , informeaza TVR.

TVR International este singura televiziune din estul Europei care a fost nominalizata la categoria National Window alaturi de alte doua posturi de televiziune importante: JSTV1&2 din Marea Britanie si Antenna Europe din Grecia.

Productia cu care postul TVR International a fost nominalizat la premiile Hot TV Awards poarta titlul Roma versus Italian si este semnata de realizatoarea Aurelia Tescaru.

Juriul international este format din Jerzy Barski (revista TV-SAT, Polonia), Jacques Braun (Eurodata TV, Franta), Paolo Dalla Chiara (Pentasstudio, Italia), Stefanie Von Beoczy (EGTA, Europa), Giovanna Maggioni (UPA, Italia), Asu Maro (Milliyet Sanat si Milliyet Daily, Turcia), Mimi Turner (Hollywood Reporter, Europa), Patricia Wynn Davies (Daily Telegraph, Marea Britanie), Matteo Altobelli (Eutelsat, Europa) si Mauro Roffi (Millecanali, Italia).

Membrii juriului au vizionat peste 130 de productii inscrise in concurs, apartinand unor televiziuni de prestigiu precum: RAI si 3Channel din Italia, Duna Television din Ungaria, Channel One Russia, Auto PlusTV si RTVI din Rusia.

La cea de-a XI-a editie a Hot Bird TV Awards , s-au inscris 132 de televiziuni, care transmit prin satelitii Eutelsat. Diverse posturi din Italia, Germania, Franta, Rusia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Turcia si Marea Britanie concureaza in 2008 la cele 11 categorii ale concursului: Copii, Cinema, Cultura/Educatie, Documentar, Fictiune, HDTV, Lifestyle , Muzica, National Window, Stiri si Sport.

Juriul international este format din jurnalisti si experti media din Italia, Rusia, Polonia, Franta, Turcia si Marea Britanie, iar castigatorii din acest an vor fi anuntati in ziua de 14 noiembrie 2008 , in cadrul Galei Night of Satellites, care va avea loc in Scuola Grande di San Giovanni Evangelista, faimoasa pentru lucrarile de arta ale lui Tintoretto, Palma il Giovane si Tiepolo.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea