Showbiz

#electro #muzica #roisin murphy #concert #bucuresti #sala polivalenta #5 noiembrie 2008

Roisin Murphy, din nou in Romania

Roisin Murphy se va afla toamna aceasta pentru a doua oara in Romania. Dupa un show “electric” sustinut vara aceasta pe scena B’Estfest, in cea de-a 3-a zi a festivalului, Roisin Murphy revine la Bucuresti pentru un nou concert care va avea loc pe 5 noiembrie la Sala Polivalenta, anunta organizatorii.

Biletele pentru acest eveniment costa 75 de lei si vor putea fi achizitionate incepand de sambata, 23 august, de pe www.myticket.ro urmand ca in perioada urmatoare sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

Dupa aproape 10 ani de la debutul ei in muzica alaturi de Mark Brydon in cadrul trupei Moloko , Roisin Murphy si-a inceput cariera solo ramanand in atentia iubitorilor de ritmuri trip-hop si electro-funk.

 Apreciata pentru prestatiile sale live cu adevarat electrizante, Roisin Murphy si-a trecut vara aceasta in agenda cateva dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale: Werchter (Belgia), Benicassim (Spania), Rock Am Ring / Rock Im Park (Germania), Pinkpop (Olanda), Sonar (Spania) si Sziget (Ungaria). 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea