Showbiz

#anulat #amanat #rock city open air #metal masters

Rock City Open Air – amanat, anulat sau ce?

Metal Masters , organizatorii festivalului rock city open air - care urma sa aiba loc weekendul viitor in comuna Borcea, langa Fetesti , au declarat ca acesta a fost amanat, insa gurile rele sustin ca este vorba chiar de o anulare .

Motivul amnarii sau anularii festivalului? Trupa Immortal, headlinerii festivalului, a decis sa anuleze concertul din cadrul evenimentului din cauza nerespectarii contractului de catre organizatori.

Organizatorii sustin ca cei de la Immortal au invocat trei motive “neserioase” de a nu participa, si anume ca se tem de faptul ca nu vor avea camere rezervate la hotel, ca nu au primit confirmarea de pirotehnica, desi, contractual, trupa este responsabila sa-si plateasca singura echipa de pirotehnica si al treilea motiv este ca au auzit ca s-au vandut putine bilete in avans, iar artistii nu vor sa participle la "festival posibil esec".

Pe pagina MySpace a trupei gasim urmatorul anunt: “IMMORTAL NU VA CANTA LA ROCK CITY OPEN AIR – Cu parere de rau, Immortal nu va concerta in cadrul festivalului Rock City Open Air din Romania, unde eram programati sa cantam pe 22 august 2009 . Contractul asupra caruia am convenit nu a fost onorat la termen de catre promotor, ceea ce a facut ca participarea noastra la festival sa fie imposibila. Speram totusi sa ne intalnim cu fanii din Romania in viitorul apropiat.

Eventim, distribuitorii de bilete la Rock City Open Air, au anuntat si ei ca, “Festivalul Rock City Open Air se amana. Detalii despre motivele amanariii precum si despre restutuirea banilor vor fi anuntate cat mai curand de catre organizatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea