Showbiz

#robin williams #sanatate #probleme #inima #operatie #stand up comedy

Robin Williams se simte bine dupa operatia la inima

Actorul Robin Williams se afla in curs de recuperare dupa interventiile chirurgicale suferite la inima. La nici doua ore dupa operatie , actorul se simtea foarte bine si se tinea de glume cu echipa de medici, scrie femalefirst.co.uk.

Robin Williams, 57 de ani , a fost fortat sa-si amane turneul de stand-up comedy - Weapons of Self-Destruction – dupa ce a dat semene de insuficienta respiratorie .

El a fost internat intr-un spital din Miami, Florida, unde medicii i-au recomandat o operatie pentru schimbarea valvei aorte. Williams s-a operat la clinica Cleveland din Ohio, pe 13 martie.

Doctorul care a sustinut operatia, Marc Gillinov, a declarat, “Operatia domnului Williams a decurs extreme de bine si ne  asteptam ca el sa-si revina in foarte scurt timp. Operatia de trei ore si jumatate a constat in inlocuirea valvei aorte, valvei mitrale si corectarea batailor inimii.”

“Inima sa este puternica si va functiona normal in scurt timp, fara a se limita de anumite lucruri. La cateva ore dupa operatie, dansul ne facea pe toti sa radem cu glumele sale.”

Intr-o declaratie lansata de purtatorul de cuvant al actorului, scria: “Profesionistii din spitalul Universitatii din Miami si cei din clinica Clevland sunt toti fantastici. Nu pot sa le multumesc suficient de mult pentru bunatatea si devotamentul lor in ceea ce fac.”

Urmareste trailerul filmului License to Wed

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea