Showbiz

#cinema #film #good will hunting #oscar #robin williams

Robin Williams revine pe scena

Robin Williams are mai multa energie ca oricand si isi va relua turneul de stand-up comedy pe care il abandonase in luna martie din cauza unor probleme respiratorii , informeaza presa americana.

Robin Williams a suferit o operatie pe cord, insa s-a refacut total si va reveni pe scena din luna septembrie, a anuntat purtatorul de cuvant al actorului.

Intr-o emisiune de pe postul CBS, vedeta a marturist: "Aceasta pauza m-a facut sa am mai multa energie ca oricand".

Noul proiect al actorului se va desfasura in Statele Unite si este alcatuit din 29 de spectacole in care vedeta isi va exersa in stilul caracteristic talentele umoristice. Turneul este programat sa se incheie anul acesta pe 28 noiembrie .

Robin Williams a fost distins cu un premiu Oscar pentru rolul din Good Will Hunting si a mai fost nominalizat de trei ori la aceleasi premii pentru filmele Buna dimineata , Vietnam, Cercul poetilor disparuti si Regele pescar.

In data de 22 mai va fi lansat ultimul film al actorului, Battle of the Smithsonian, o continuare a peliculei O noapte la muzeu/ Night at the Museum in care Robin Williams juca rolul presedintelui american Teddy Roosevelt.

Urmareste trailerul filmului Good Will Hunting .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea