Showbiz

#james bond #twilight #robert pattinson

Robert Pattinson va fi James Bond

...sau cel putin asa spera el. Robert Pattinson , vampirelul cu privirea incruntata din seria Twilight se viseaza James Bond , desi este constient de faptul ca nu e prea bun la alergat si ar avea cu siguranta probleme in scenele de actiune.

Pare ca succesul i s-a cam urcat la cap lui Robert Pattinson, care vrea sa ii ia rolul lui Daniel Craig. Intr-un scurt interviu acordat pentru Sky News cu ocazia premierei londoneze a celui mai recent film al sau, Remember Me, actorul a dezvaluit ca de abia asteapta sa fie James Bond.

Totusi, Pattinson isi da seama de limitele capacitatilor sale fizice si recunoaste ca nu prea poate sa alerge. Robert nu este descurajat deloc de acest aspect si spera ca in cativa ani sa devina noul agent 007.

Pana atunci insa, Pattinson si restul lumii vor trebui sa se multumeasca cu Daniel Craig in rolul lui James Bond. Iar urmatorul film al francizei, Bond 23 , este deja in productie, iar regizor va fi Sam Mendes.

Pana la Bond, Robert Pattinson poate fi vazut pe ecrane in drama romantica Remember Me, iar din iunie in Eclipse. Deocamdata actorul britanic filmeaza la Paris pentru adaptarea cinematografica a romanului Bel-Ami alaturi de Uma Thurman si Christina Ricci.

Urmareste trailerul filmului Remember Me cu Robert Pattinson:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea