Showbiz

#hollywood #twilight #actor #robert pattinson

Robert Pattinson - tinta pentru darts

In timp ce o multime de vedete ar face orice ca sa apara pe copertile revistelor, britanicul Robert Pattison este satul si obosit de acest lucru.

Vedeta, in varsta de 21 de ani, este furioasa pe mass media pentru speculatiile lansate despre relatia cu partenera sa de pe platourile de filmare, Kristen Stewart.

Ca sa se faca inteles, Robert Pattinson a luat o coperta de revista pe care aparea o poza cu el si a fixat-o pe o tinta de darts pe care o avea in rulota. Dupa care, a inceput sa arunce cu sageti in ea, cerandu-le si colegilor sai sa-i urmeze exemplul.

In ciuda articolului din revista Star Magazine, in care se spune ca Pattinson arunca cu sageti in pozele sale, un reporter de la Gossip Cop spune ca aceste lucruri nu sunt adevarate.

"Pattinson NU arunca cu sageti de darts in propriile poze. Cand a fost intrebata despre acest ‘hobby’ al actorului, o sursa a declarat ca Robert este un tip amuzant si ca a glumit”, a declarat reporterul.

Robert Pattinson a devenit celebru si a intrat in atentia presei din intreaga lume odata cu lansarea filmului Twilight. Nu de putine ori acesta a declarat ca nu mai suporta celebritatea si ca face fata cu greu faimei recent castigate.

Urmareste trailer-ul filmului Twilight: New Moon cu Robert Pattinson si Kristen Stewart in rolurile principale:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea