Showbiz

#robert pattinson #kristen stewart #locuinta

Robert Pattinson si Kristen Stewart vor sa se mute impreuna

Robert Pattinson si Kristen Stewart , starurile indragitei serii Twilight si totodata iubiti in viata reala , planuiesc sa se mute impreuna.

Potrivit imformatiilor publicate de Daily Star, Robert i-ar fi spus unui prieten ca el si Kristen vor sa faca acest urmator pas in relatia lor, in cursul acestui an.

"Rob a spus ca incepe sa caute o casa in 2011. Sunt tineri, insa stiu ca ce este bine pentru ei. Ei cred ca sunt suflete-pereche.",  a declarat o sursa apropiata lui Pattinson. Aceeasi sursa povesteste ca cei doi vor sa se mute fie in Los Angeles, fie in New York.

In urma cu cateva saptamani, au aparut o serie de speculatii care anuntau sfarsitul iminent al relatiei dintre Robert Pattinson si Kristen Stewart. Surse apropiate sustineau ca cei doi au ajuns  sa nu se mai suporte din cauza programului de filmare intens, care ii obliga sa petreaca tot timpul impreuna.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea