Showbiz

#casatorie #relatie #film #twilight #kristen stewart #robert pattinson

Robert Pattinson si Kristen Stewart vor sa se casatoreasca

Robert Pattinson si Stewart doresc sa isi oficializeze cat mai curand relatia, informeaza showbizspy.com.

Cei doi actori din filmul The Twilight, care nu au confirmat niciodata relatia lor, planuiesc sa se casatoreasca in momentul in care toata nebunia cu acest film va inceta.

"Rob glumeste mereu pe platourile de filmare si spune ca el si Kristen ar trebuie sa se casatoreasca in secret. Kristen este si ea incantata de aceasta idee", a declarat o sursa pentru revista National Enquirer .

"Rob si Kristen isi doresc sa se casatoreasca, insa vor face acest lucru atunci cand vor termina proiectul The Twilight . Ei vor sa se casatoreasca la Londra sau Vancouver , pentru ca acolo a inceput dragostea lor", a mai completat sursa.

Despre cei doi s-a mai spus ca vor sa isi intemeieze o familie impreuna. Apropiatii celor doi mai spun ca Rob si Kristen isi doresc si copii.

"Nu le este frica ca sunt prea tineri pentru a avea copii. Ei cred ca acest lucru va intari relatia lor", a mai adaugat sursa.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea