Showbiz

#robert pattison #twilight #new moon #kristen stewart

Robert Pattinson si Kristen Stewart - un cuplu in viata de zi cu zi?

Vedetele din filmul Twilight , actorii robert pattinson si Kristen Stewart au alimentat zvonurile potrivit carora se intalnesc in secret – dupa ce au fost surprinsi sarutandu-se in timpul unui concert in Canada, scrie femalefirst.co.uk.

Sambata seara, 15 august, un fan a reusit sa-i fotografieze pe cei doi cand se sarutau in timpul unui concert al trupei Kings of Leon din Vancouver .

Informatia apare la cateva zile dupa ce actrita Jennie Garth a dezvaluit ca Robert Pattinson are o colega de pe platourile de filmare ale filmului New Moon. Garth a primit acest zvon de la sotul ei, actorul Peter Facinelli, interpretul personajului Carlisle Cullen.

Aceasta a declarat pentru New York Daily News: "Nu pot sa spun cine este fata deoarece as incalca promisiunea pe care am facut-o sotului meu, dar el (Robert Pattinson) se intalneste cu una dintre fete".

Zvonurile conform carora cei doi se intalnesc sunt vechi de cateva luni, iar la inceputul lunii august se vorbea despre o posibila despartire pentru ca Pattison a fost vazut din ce in ce mai des alaturi de actrita Emilie de Raven.

Urmareste trailerul filmului Twilight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea