Showbiz

#robert pattinson #kristen stewart #se muta #impreuna

Robert Pattinson si Kristen Stewart se muta impreuna

Cum Eclipse mai are doar doua luni pana la lansare, este normal ca si saga Pattinson-Stewart sa devina mai interesanta pe zi ce trece pentru a spori, probabil, valva din jurul filmului.

Mai nou, MTV si OK! sustin ca Robert Pattinson si Kristen Stewart planuiesc sa se mute impreuna in Los Angeles. Actrita, care tocmai a implinit 20 de ani, a fost vazuta recent cautand o casa in L.A. si spera ca Robert sa se mute cu ea.

“Kris are un plan de a-l determina pe Rob sa se mute cu ea. A tot cautat o casa in L.A. tocmai pentru ca Rob sa se mute cu ea”, a spus o sursa citata de MTV News.

Aceeasi sursa este de parere ca Rob este incantat de idee. “Se simte norocos ca a gasit pe cineva tanar, dar cu un suflet matur ca si el”.

Probabil ca si acest zvon este la fel de “adevarat” ca si cel de acum o saptamana din care “aflam” ca Pattinson si Stewart s-au logodit. Pana la premiera lui The Twilight Saga: Eclipse pe 30 iunie, vom afla poate ca actrita este insarcinata cu gemeni.

Trailer Eclipse:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea