Showbiz

#robert pattison #kristen stewart #twilight

Robert Pattinson si Kristen Stewart, satui unul de celalalt?

Robert Pattinson si Kristen Stewart nu se mai suporta din cauza programului de filmare intens, care ii obliga sa petreaca tot timpul impreuna.

Programul de filmare al peliculei "Saga Amurg: Zori de Zi" pune in pericol relatia celor doi actori principali, Robert Pattinson si Kristen Stewart.

Surse apropiate spun ca cei doi s-au saturat unul de celalalt deoarece petrec prea mult timp impreuna.

“Rob si Kristen s-au saturat efectiv unul de celalalt. Sunt in aproape toate scenele impreuna si asta este cea mai solicitanta filmare de pana acum. Toata lumea se intreaba cum va supravietui relatia lor", au declarat surse citate de National Enquirer .

“Au inceput sa doarma separat, pentru ca, dupa filmarile in care joaca un cuplu casatorit cu un copil, sunt extenuati si nu mai vor sa petreaca timp impreuna", au mai spus apropiatii.

Speculatiile despre o despartire iminenta dupa terminarea filmarilor s-au inmultit din cauza programului lung de filmari.

Robert Pattinson a recunoscut recent ca filmarile scenelor erotice nu sunt deloc placute pentru el si iubita lui.

“In film nu se vad cei opt cameramani , regizorul si cei 50 de oameni de pe platou. Adevarul e ca iesi din cabina in halat si stii ca in cateva minute va trebui sa-l dai jos in fata multor oameni", a explicat actorul, citat de showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea