Showbiz

#new moon #twilight #oscar #masina #robert pattinson

Robert Pattinson si-a pierdut masina la Oscar

... si inca nu a dat de ea. Robert Pattinson , ajuns star peste noapte datorita seriei cu vampiri Twilight, a fost atat de vrajit de ceremonia Oscarurilor din acest an, incat si-a pierdut masina si inca nu a gasit-o.

Actorul britanic s-a plans intr-un interviu recent, acordat revistei Entertainment Weekly, ca 2009 a fost un an groaznic pentru el in ceea ce priveste masinile. Dupa ce si-a ratacit masina sa la Oscaruri, vedeta inchiriat o masina, pe care lovit-o in doar cateva zile.

“Am mers la Oscaruri cu masina mea veche si am pierdut-o. Nu am mai gasit-o! Apoi am inchiriat o masina mai scumpa pentru cinci zile si am lovit-o”, a spus Pattinson. Se pare ca actorul a lovit masina in timp ce incerca sa scape de paparazzi care il urmareau: “Nimeni nu ma urmarea cand avea masina mea veche”, a glumit Robert.

In urma cu cateva luni, vedeta a fost implicata intr-un alt accident in New York, cand, incercand sa scape de un grup de fane, Pattinson a fost lovit de un taxi. Dar actorul a scapat nevatamat pentru ca taxiul nu avea viteza.

Robert Pattinson revine la sfarsitul acestei saptamani pe marile ecrane in rolul vampirului Edward Cullen in partea a doua a seriei Twilight, New Moon.

Urmareste trailerul filmului New Moon care va avea premiera in Romania pe 27 noiembrie:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea