Showbiz

#neplacute #uma thurman #scenele de sex #robert pattinson

Robert Pattinson: "Scenele de sex cu Uma Thurman sunt foarte neplacute"

O fi Robert Pattinson celebru si sexy, dar tot are probleme cand trebuie sa filmeze scene mai deocheate. Actorul in varsta de 23 de ani a dezvaluit ca nu se simte deloc confortabil cand lucreaza la scenele de sex cu Uma Thurman pentru filmul " ".

ca ii este greu sa filmeze scene de sex cu . Starul din si pareri atat prietenilor, cat si colegilor. In Bel Ami , Robert Pattinson il interpreteaza pe Georges Duroy, un jurnalist sarac ce avanseaza pe scara sociala cu ajutorul femeilor influente din societatea franceza pe care le seduce.

Pattinson va fi nevoit sa se dezbrace foarte des pentru Bel Ami si chiar in fata unor actrite cunoscute, precum Christina Ricci sau Kristin Scott-Thomas, dar actorul a marturisit ce este foarte stresat la gandul ca va trebui sa filmeze gol alaturi de Uma Thurman.

“Scenele de sex cu Uma sunt destul de neplacute. Personajul ei foloseste sexul ca pe o arma, iar personajul meu isi urmeaza mai mult instinctele. Sunt foarte multe scene de sex in film, ceea ce pentru mine este o mare provocare”, a spus Pattinson.

Bel Ami este ecranizarea romanului cu acelasi nume scris de Guy de Maupassant. Lansarea peliculei va avea loc in 2011.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon cu Robert Pattinson in rolul vampirului Edward Cullen :


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea