Showbiz

#robert pattinson #actor #twilight #hollywood

Robert Pattinson ii ia locul printului Harry

Robert Pattinson din Twilight l-ar putea interpreta pe printul Harry in drama „The Spare” a lui Peter Kosminsky.

Pelicula, al carei titlu ar putea fi tradus „Rezerva”, analizeaza cele mai importante momente din viata printului Harry, fiul printului Charles si al treilea in succesiunea la tronul celui mai vechi regat din lume, cel al Marii Britanii.

Regizorul Peter Kosminsky, obisnuit mai mult cu televiziunea decat cu marile ecrane, a marturisit ca simte un soi de compasiune pentru faimosul print.

"Parintii lui s-au despartit in cel mai public mod cu putinta, iar apoi mama lui a murit in exact acelasi mod", a precizat Kosminsky, despre care nu putem sti sigur daca este afectat de viata prea mediatizata a celebrei familii regale sau urmareste sa creeze putina valva menita sa-l duca fix pe primele pagini ale tabloidelor.

Nu de alta, dar daca asta ar urmari, e pe drumul cel bun. Publicatia britanica Ok! Weekly a si publicat un articol cu lista posibililor candidati care ar putea juca rolul lui Harry. Printre acestia se numara Robert Pattinson si Rupert Grint, interpretul lui Ron Weasley in celebra serie Harry Potter.

Urmareste trailer-ul filmului New Moon din seria Twilight cu Robert Pattinson in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea