Showbiz

#tv #show #autografe #fana #twilight #new moon #robert pattinson

Robert Pattinson i-a cerut unei fane sa se dezbrace in public

Robert Pattinson a acordat un interviu pentru show-ul TV al lui Ellen DeGeneres in care a recunoscut ca i-a cerut unei fane sa dezbrace in public in fata lui, relateaza aceshowbiz.com.

Vedeta din Twilight a venit cu propunerea indecenta in timpul unei sesiuni de autografe pentru ca se plictisese sa dea sute de semnaturi fara sa discute nimic cu fanii. “Nu ai nici zece secunde cu persoana care vine pentru autograf , nu-i poti spune nimic si eu ma plictisisem”, i-a spus Pattinson gazdei show-ului tv.

Cand o fana l-a intrebat ce ar trebui sa faca pentru a-i atrage atentia, Robert Pattinson i-a spus in gluma sa se dezbrace. “A ramas uimita pentru moment, apoi a inceput sa-si scoata hainele si a fost luata pe sus de garzile de corp”, a spus actorul in varsta de 23 de ani. “Nu cred ca m-am simtit atat de groaznic in viata mea. Am abuzat de statutul meu”, a recunoscut Robert.

Dupa ce si-a terminat povestea, Ellen l-a intrebat daca se va dezbraca vreodata in filme . “Ah, poate, nu stiu. E o chestie riscanta”, a raspuns Pattinson, care a marturisit entuziasmat ca, pentru prima data in viata, este mandru de aspectul sau fizic afisat in New Moon. “Am vazut filmul de abia ieri. A fost prima data in viata mea cand m-am simit chiar mandru de cum arat”.

Interviul pe care Ellen DeGeneres l-a realizat cu Robert Pattinson va fi difuzat maine, 20 noiembrie, in cadrul show-ului TV al vedetei, in aceeasi zi in care este lansat si New Moon in cinematografe.
 
Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea