Showbiz

#robert pattinson #dependent #droguri

Robert Pattinson - dependent de droguri?

Robert Pattinson , a carui faima mondiala a atins cote incredibile dupa ce a jucat rolul vampirului Edward Cullen in seria Twilight , vrea neaparat sa devina dependent de droguri.

Potrivit publicatiei britanice The Sun, Pattinson face lobby pentru a primi rolul principal in adaptarea pentru marele ecran a romanului satira Kill Your Friends de John Niven.  Se pare ca vedeta din Eclipse ar face orice pentru a intra in pielea lui Steven Stelfox, managerul label-ului A&R, si personajul central al cartii lui Niven.

Romanul este o incursiune in industria muzicala si a practicilor binecunoscute si generatoare de scandaluri - bautura, pornografie, droguri si mai multa bautura, iar Steven este un fel de Patrick Bateman (personajul interpretat de Christian Bale in ecranizarea romanului American Psycho de Bret Easton Ellis) in varianta britanica.

“Rob este un fan al romanului Kill Your Friends. Este binecunoscut faptul ca este fascinat de industria muzicala si isi doreste enorm sa fie implicat in proiect”, a spus o sursa pentru The Sun.

“A vorbit deja cu o serie de producatori, manifestandu-si dorinta de a primi rolul principal. Daca va obtine rolul, va fi cu siguranta cel mai intunecat pe care l-ar putea juca vreodata. Este vorba de un personaj complex care ii va soca pe fanii sai adolescenti”, a mai comentat sursa.

Pe Robert Pattinson il vom vedea din nou in rolul vampirului Edward in luna iulie pentru ca atunci intra in cinematografe Eclipse, cel de-al 3-lea film al seriei Twilight. Vezi trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea