Showbiz

#robert pattinson #travestit #eclipse

Robert Pattinson: "Arat ca un travestit in Eclipse"

Robert Pattinson nu este multumit de look-ul sau deloc masculin din noul film al seriei Twilight, Eclipse .

Actorul in varsta de 23 de ani, care in in .

“Am ajuns sa ma gandesc ca arat ca un travestit ”, a spus Pattinson dezamagit intr-un scurt interviu pentru The Mirror. In aceasta situatie nu e de mirare ca actorul trebuie sa dezminta des faptul ca nu este homosexual.

Deocamdata, se zvoneste ba ca Robert Pattinson are o relatie cu partenera sa din Twilight, Kristen Stewart, ba ca ar avea o prietena secreta pe care o ascunde ochii presei. Un lucru este cert insa: Robert nu pierde vremea si este hotarat sa apara in toate filmele interesante pe care Hollywoodul le pregateste.

In prezent, actorul se afla la Paris unde lucreaza la drama de epoca Bel-Ami, o ecranizare dupa romanul cu acelasi nume al scriitorului Guy de Maupassant, iar Eclipse, urmatorul sau proiect, va iesi in cinematografe in iunie.

Pe Robert Pattinson il puteti vedea in aceste zile la cinema in drama romantica Remember Me. Iata mai jos trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea