Showbiz

#new moon #despartire #robert pattison #twilight

Robert Pattinson abia asteapta sa-i dea papucii lui Kristen Stewart

Starul din filmul Twilight , actorul Robert Pattinson, abia asteapta sa revina in pielea vampirului Edward Cullen in continuarea New Moon si admite ca abia asteapta sa filmeze scnenele in care el pune punct relatiei cu Bella (Kristen Steward), informeaza femalefirst.co.uk.

Cand a fost intrebat ce asteapta cel mai mult de la urmatorul film, Robert a raspuns: “Scenele in care ne despartim temporar. Totusi, acest lucru este imposibl, dar cred ca va da un ton diferit seriei. Cred ca o sa iasa bine.”

Actorul britanic a mai vorbit si despre colaborarea cu noul regizor, Chris Weitz, al filmului New Moon, spunand ca se astepta la un rezultat “impresionant”.

Robert Pattison a mai declarat pentru MTV news: “Cred ca o sa existe o continuitate, dar peste ciudat, pentru ca vom filma intr-un oras diferit fata de cel din primul film. Am stat putin de vorba cu Chris, dar am vorbit doar de personajul meu, nu si de intregul film. Dar Chris se descurca de minune cu efectele speciale, asa ca san e asteptam la ceva bun.”

Twilight, care a incasat 367 de milioane de dolari in intreaga lume, este o poveste moderna despre dragostea dintre un vampir si o fata obisnuita. Bella Swan a fost dintotdeauna diferita, mai retrasa si cam nepasatoare in ceea ce priveste preocuparile normale ale fetelor de varsta ei.

Urmareste trailerul filmului Twilight

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea