Showbiz

#continuare #franciza #serie #salvation #terminator #t-1000 #robert patrick

Robert Patrick il vrea inapoi pe T-1000

Actorul Robert Patrick a confirmat posibilitatea de a reveni in rolul androidului asasin T-1000 in cel de-al cincilea film al seriei Terminator , potrivit femalefirst.co.uk.

Robert Patrick a jucat in filmul Terminator 2: Judgement Day (1991) alaturi de Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton si Edward Furlong.

Intr-un interviu pentru Fearnet, actorul a declarat: “Sunt interesat. Am ascultat ce a avut sa-mi spuna… Ne-am intalnit si mi-a povestit despre noul film, asa ca ramane de vazut.”

"Genul SF, personajul T-1000 in special, este ceva de care eu sunt foarte mandru. Este personajul care m-a 'scos in lume.' "

Vara aceasta, 3 iunie, va fi lansat filmul Terminator Salvation, cu Christian Bale in rolul lui John Connor , omul predestinate sa ii conduca pe oameni impotriva armatei de terminatori.

Povestea continua cu John Connor (Bale) si viitoarea lui sotie Kate Brewster (Bryce Dallas Howard) care alcatuiesc o grupare de rezistenta impreuna cu supravietuitorii de pe Pamant impotriva armatelor de roboti construiti de Skynet. Ei vor descoperi insa un tradator in gruparea lor, o persoana care are un secret pe care nimeni nu-l banuia.

Urmareste trailer-ul filmului Terminator Salvation: The Future Begins

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea