Showbiz

#cool #sherlock holmes #speriat #brad pitt #robert downey jr.

Robert Downey Jr. speriat de Brad Pitt

Downey Jr. a fost cuprins de panica la gandul ca va trebui sa-l interpreteze pe Sherlock Holmes in noul film al lui Guy Ritchie , fiind convins ca nu va reusi niciodata sa depaseasca performanta lui Brad Pitt din Snatch , scrie femalefirst.co.uk.

Actorul din si cat de “ cool ” si rau era. M-am gandit ca n-o sa pot sa ma ridic niciodata la nivelul lui”, a spus Robert Downey Jr.

Actorul american sustine ca Ritchie nu a comentat deloc decizia producatorilor de a-l distribui in Sherlock Holmes, ci s-a concentrat pe realizarea filmului. ”Pentru Guy este important sa aiba o atmosfera relaxanta la filmari. Aveam de-a face cu un personaj literar faimos si studiam cu atentie fiecare scena de bataie si pareau sa nu se mai termine. Am avut doar 75 de zile sa facem filmul”, a mai povestiti Downey Jr.

Se pare ca prestatia lui Robert Downey Jr. in Sherlock Holmes a fost pana la urma destul de “cool” pentru ca actorul a primit o nominalizare la Globurile de Aur din 2010 la categoria “cel mai bun actor intr-o comedie sau musical”.

Sherlock Holmes va avea premiera pe 25 decembrie in SUA, iar in Romania soseste in prima zi a anului viitor.

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea