Showbiz

#autobiografia #amant #iron man #robert downey jr.

Robert Downey Jr. amana autobiografia

Actorul Robert Downey Jr. si-a amanat planurile acceptate in 2006 de a-si scrie memoriile. El a returnat suma de bani primita in avansde la celebra editura HarperCollins.

Reprezentantul lui Downey Jr. a confirmat amanarea, dar a refuzat sa comenteze motivele care l-au determinat sa anuleze realizarea cartii ce ar fi trebuit sa apara in acest an.

Biografia era asteptata cu mare interes de fanii actorului mai ales datorita perioadelor tumultoase din viata sa. Cartea ar fi prezentat perioada in care Robert Downey Jr. s-a confruntat cu dependenta de droguri si cu inchisoarea pentru delicte legate de detinere si consum de stupefiante .

In luna august, Robert Downey Jr. va aparea pe ecrane in pelicula regizata de Ben Stiller - Tropic Thunder, in care Downey interpreteaza rolul unui barbat de culoare. Actorul va interpreta rolul principal in lungmetrajul Sherlock Holmes care va fi regizat de sotul Madonnei, Guy Ritchie, si urmeaza sa apara in urmatoarele doua filme din seria Iron Man, dintre care cel mai recent va fi lansat in 2010.

Filmarile pentru Sherlock Holmes urmeaza sa inceapa la toamna iar lansarea in cinematografe va fi in octombrie 2009.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Iron Man

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea