Showbiz

#danny trejo #jessica alba #robert de niro #fil #machete

Robert De Niro si Jessica Alba in Machete

robert rodriguez a anuntat distributia filmului Machete. Alaturi de Danny Trejo vor mai aparea nume precum Robert De Niro, Jessica Alba, Lindsay Lohan si Steven Seagal , informeaza aceshowbiz.com.

Dupa saptamani de speculatii, distributia filmului lui Robert Rodriguez, Machete, a fost dezvaluita. Pe lista sunt inclusi actori precum Robert De Niro, Jessica Alba si expertul in arte martiale, Steven Seagal.

Pe langa acesti actori principali, pelicula ii mai are in distributie si pe Michelle Rodriguez, Cheech Marin, Don Johnson, celebru prentru rolul din Miami Vice si Jeff Fahey. Actorul principal va fi Danny Trejo.

De asemenea, in acest film va avea o aparitie si actrita Lindsay Lohan care a facut chiar ea anuntul pe 1 august, pe pagina sa de Twitter.

Pelicula Machete va incepe filmarile in aceasta saptamana. Robert Rodriguez se va alatura lui Ethan Maniquis pentru regia acestui film. Machete va avea premiera in 2010.

Urmareste trailerul filmului What Just Happened?, cu Robert De Niro:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea