Showbiz

#mark owen #muzica #tv #emisiune #reuniune #craciun #take that #robbie williams #pop

Robbie Williams si Take That se reunesc de sarbatori

 
Robbie Williams a acceptat sa se alature fostilor colegi de trupa Take That , pentru o emisiune speciala ce se va difuza de sarbatori, conform publicatiei Sunday People.

Aparitia lui Robbie in emisiune a fost pusa la punct in cele mai mici detalii, acesta urmand sa apara pe neasteptate ca invitat surpriza. „Imaginati-va privirea tuturor cand il vor vedea acolo (n.r. pe Robbie Williams )”, a declarat o sursa pentru Sunday People.

Membrii Take That vor fi de altfel gazdele propriei emisiuni, intitulata „An Audience With Take That”. Desi filmarile show-ului vor avea loc saptamana aceasta, cei din fata televizorului se vor putea bucura de produsul finita abia in decembrie.

Robbie Williams s-a intalnit recent la un meci de fotbal cu Gary Barlow (membru Take That) si au discutat ca niste vechi prieteni. De altfel, Mark Owen, coleg de trupa cu Gary Barlow, a marturisit de curand ca albumul pe care il va lansa Robbie va fi mai bun decat cel pe care il scoate Take That.

Williams a parasit trupa Take That in 1995 pentru a incepe o cariera solo. De atunci, starul pop nu a mai aparut impreuna cu fostii sai colegi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea