Showbiz

#robbie williams #take that #reuniune #pop

Robbie Williams se intoarce in Take That

Robbie Williams va canta din nou alaturi de trupa Take That la finele acestui an, anunta mtv.co.uk.

Reuniti in formula completa , cei de la Take That au anuntat ca vor lansa un nou disc in acest an. In plus, pentru 2011 trupa promite si un turneu.

„Reintregirea trupei a fost un vis pentru toti si nu parea ca va deveni vreodata realitate. Faptul ca inregistram acum un album s-a transformat astfel intr-un alt vis, pe care, de data asta, il traim. Este o bucurie enorma ca am putut petrece din nou timp alaturi de Rob”, a declarat Mark Owen , unul dintre membrii grupului Take That.

De-a lungul anilor, au tot circulat zvonuri privind o posibila refacere a trupei Take That in formula originala, de 5 membri.

Robbie Williams a parasit trupa Take That in 1995, artistul optand pentru cariera solo. Un an mai tarziu, trupa Take That s-a dizolvat.

Take That
s-a reformat in formula de 4 in 2006, lansand pe piata inca doua materiale discografice: “ Beautiful World ” si “Circus”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea