Showbiz

#robbie williams #pop #muzica

Robbie Williams s-a gandit sa renunte la muzica

Robbie williams a fost tentat sa renunte la cariera sa in muzica pentru munca de caritate, transmite femalefirst.co.uk.

Acum 5 ani, autorul megahit-ului „Angels” a trecut printr-o perioada de depresie. Acesta a hotarat atunci sa pleca la Los Angeles pentru a scapa de viata de vedeta. Acela a fost momentul in care artistul s-a hotarat sa renunte la viata muzicala pentru a se putea concentra pe un rol mai caritabil.

„Eram pur si simplu daramat. Complet daramat si confuz. Si atunci mi-am zis:`Asta a fost. Ma retrag`. Nu am spus-o cu voce tare, dar am gandit-o. Mi-am spus in cap sa`renunt la chestia asta si ma apuc sa fac altceva`. Am nevoie de un job mai potrivit. O sa fiu un binefacator”, a explicat Robbie Williams.

Insa cantaretul nu a intreprins nicio actiune in acest sens, ci din contra, a cazut intr-un soi de depresie bulimica. „Pur si simplu m-am pus in fund si am inceput sa mananc ca apucatul. Asteptam toata ziua buna ziua pe canapea sa se intample ceva si nu aveam nicio pornire sa fac ceva si sa si caut acest alt job”, a mai adaugat artistul.

Astfel ca, mofturosul star pop a preferat sa se reintoarca in Anglia si sa revina la muzica. Acum se pregateste sa lanseze single-ul „Bodies”, programat sa iasa pe piata pe 9 octombrie 2009.

Robbie Williams - advertising Space

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea