Showbiz

#robbie williams #dependenta #droguri

Robbie Williams - la un pas de moarte

Robbie Williams este fericit ca s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare, pentru ca ar fi murit daca nu ar fi primit tratament special pentru dependenta sa, informeaza showbizspy.com.

Cantaretul, in varsta de 35 de ani, a declarat intr-un interviu pentru revista GQ ca medicamentele pe care le lua, somnifere si tranchilizante, aproape ca l-au ucis.

"Ma simteam ingrozitor. Era ca intr-un cerc vicios. Ma simteam la fel ca atunci cand aveam 17 ani", a marturisit Robbie.

"Cu siguranta ca as fi murit. As fi facut atac de inima cel mai posibil. Aveam in permanenta mana stanga amortita si aveam contractii in piept. Asta este semnul, nu? Ca esti pe moarte?", a raspuns Robbie atunci cand a fost intrebat ce s-ar fi intamplat daca nu s-ar fi dus la clinica.

Se pare insa ca Robbie a trecut peste momentele dificile ale vietii lui si acum traieste o poveste de dragoste si vrea sa se casatoreasca.

"Robbie este foarte indragostit de Ayda. Cei doi sunt de nedespartit. Robbie isi doreste foarte mult sa se casatoreasca", a declarat o sursa pentru revista People.

Robbie Williams - Rudebox:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea