Showbiz

#pop #robbie williams #reclama #nikon

Robbie Williams face reclama pentru aparatele foto Nikon

Robbie Williams a fost ales sa apara in cea mai noua campanie paneuropeana Nikon, faimosul brand de aparate de fotografiat, scrie campaignlive.co.uk.

Scopul campaniei este acela de a-i inspira pe fotografi sa utilizeze aparatele foto digitale Nikon CoolPix . Robbie Williams apare intr-un spot TV, cantand intr-un concert si folosindu-si camera foto Nikon pentru a fotografia publicul.

Campania, al carei slogan este “I am Nikon”, va debuta in Marea Britanie in luna aprilie. Campania se va desfasura in Europa si Africa de Sud si va avea componente online, print si outdoor.

Robbie Williams si-a lansat ieri un nou single , “ Morning Sun ”, o piesa extrasa de pe “ Reality Killed The Video Star ”, cel mai nou disc al cantaretului.

Castigurile de pe urma piesei "Morning Sun" urmeaza sa fie donate asociatiei Sport Relief, care se ocupa de strangerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor defavorizate din Marea Britanie si din cele mai sarace tari ale lumii.

Urmareste mai jos videoclipul piesei "Morning Sun":

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea