Showbiz

#take that #reuniune #robbie williams

Robbie Williams confirma reuniunea trupei Take That

Robbie Williams a confirmat faptul ca in prezent lucreaza cu ceilalti membri ai trupei Take That si ca in curand vor reveni pe scena, informeaza telegraph.co.uk.

Cantaretul a declarat ca abia asteapta sa urce pe scena inca o data alaturi de colegii sai.

Intrebat de prezentatorul Jonathan Ross, in cadrul emisiunii Friday Night With Jonathan Ross, daca are de gand sa lucreze cu trupa, Williams a raspuns: “Da, asa sper. Ne-am intalnit, am facut cateva beat-uri si refrene, dar nu va pot spune multe.

Robbie Williams a parasit trupa in 1995 si nu a mai vorbit cu Gary Barlow mai bine de un deceniu. Cei doi s-au reimprietenit anul trecut si au fost zariti impreuna intr-un studio de inregistrari din New York de mai multe ori. De aici a si pornit zvonul unei posibile reuniuni a trupei Take That.

Intrebat, in cadrul aceluiasi interviu, daca planuieste sa aiba un copil cu iubita sa Ayda Field , Williams a declarat: “Am crezut ca o sa raman burlac, dar am cunoscut-o pe Ayda si totul s-a schimbat. Este o persoana minunata si sunt indragostit de ea.”

Concertul de luna trecuta al artistului a fost primul din ultimii trei ani si, potrivit declaratiei sale, presiunea simtita dupa ce a cantat in fata a 80 de mii de persoane l-a dus la dezalcolizare.

Take That - Back for good

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea