Showbiz

#pop #album #robbie williams #extraterestri #ozn

Robbie Williams compune cantece despre omuletii verzi


Pasiunea lui Robbie Williams fenomenele OZN si a ajuns deja la un alt nivel. Se pare ca artistul britanic a compus cateva cantece despre extraterestri in cele 2 saptamani petrecute in baza de la Trout Lake, in statul Wahsington.

Michael C. Luckman, director al Centrului pentru Cercetari Extraterestre din New York, a declarat ca locul in care Robbie Williams a ales sa compuna este unul dintre cele mai cunoscute locuri de a fenomenelor tip OZN.

Expertul s-a oferit sa il ajute pe Robbie Williams sa se pregateasca pentru intalnirea cu extraterestrii prin sporirea puterilor psihice ale artistului, printr-o procedura folosita si cu astronautii de la NASA, ce presupune conectarea la o masinarie care actioneaza asupra creierului.

Robbie Williams, ambasadorul extraterestrilor

Michael C. Luckman l-a numit recent pe Robbie Williams “ambasador pentru extraterestri” si considera artistul va iniţia o noua religie in onoarea acestora.

Comportamentul lui Robbie Williams din ultimele saptamani a ridicat mari semne de intrebare asupra sanatatii sale mintale.

Ultima isprava a lui Williams dateaza de saptamana trecuta. Starul britanic a fost vazut pe strazile Los Angeles-ului deghizat in si purtand o pereche uriasa de ochelari negri.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea