Showbiz

#k1 #marcel pavel #buftea #4 octombrie 2009 #inc-o data #album #lansare #ro-mania #alte-genuri #dance

Ro-Mania - lansare cu gratare si vin la Buftea

Trupa Ro-Mania isi lanseaza noul album, intitulat “ Inc-o data ”, pe 4 octombrie, pe malul lacului Buftea. Intr-o atmosfera de petrecere campeneasca, in care cantecul si dansul romanesc vor intretine buna dispozitie alaturi de vinurile traditionale, mititeii si berbecutii la protap, trupa isi prezinta oficial cel de-al zecelea album din cariera.

Albumul “Inc-o data” include 16 piese etno-dance, printre care si “Well-O-Wee” si “RailRoad, RailRoad”, melodii interpretata cu formatia Rednex la festivalul Eurovision 2007 si 2008.

Alaturi de piesa ce a dat si titlul campaniei sustinuta de Monica Columbeanu, “Cele mai frumoase”, albumul contine si piesele “Tzuicha-cha”, “Mai intorce Doamne roata”, “ Lasa-ma sa beau”, “Cantece de joc si voie buna” si “Supararea”.

Cu prilejul lansarii albumului, baietii din trupa Ro-Mania ii vor avea alaturi pe prietenii lor: K1 si Etno, Marcel Pavel, Lavinia, Sylvia si DJ Rhyno, trupa Datina si trupa Alb Negru.
 
Urmareste mai jos inregistrarea video a melodiei "“RailRoad, RailRoad”, cu care Ro-Mania a participat la Eurovision 2008 :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea