Showbiz

#alte-genuri #monden #rihanna #cadouri #craciun #sex #mancare buna

Rihanna: "Vreau sex si mancare buna de Craciun"

In vreme ce multi isi doresc cadouri scumpe si excursii in insule exotice, Rihanna isi doreste de Craciun doar “sex si mancare buna ”.
 
“Nu cer prea mult, nu-i asa? Cu sexul ar fi ceva mai dificil, insa mama imi va gati ceva mancare”, a declarat artista in varsta de 20 de ani. Rihanna a declarat ca se va infrupta dintr-o tocanita picanta despre care spune ca este foarte buna.
 
Daca in privinta mancarii ne-am lamurit, Rihanna ramane sa rezolve si partea cu sexul. Intrebarea este cu cine? Rihanna nu mai este de ceva vreme impreuna cu Chris Brown, iubitul bataus. Zvonurile aparute in presa saptamana trecuta povesteau despre un relatie intre Rihanna si tanarul actor, Tristan Wilds , cei doi fiind vazuti in timp ce flirtau la o petrecere.
 
Dupa cum declara de curand, Rihanna are pretentii legate de viitorul sau partener, ea precizand ca isi doreste un barbat bun la pat si bine dotat.
 
Pe plan muzical Rihanna a lansat pe 20 noiembrie discul “Rated R”, material pe care gasim colaborari cu Slash, Young Jeezy si will.i.am.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei “ Russian Roulette ”, primul extras pe single de pe albumul “Rated R”:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea