Showbiz

#rated r #album #heavy metal #casa de discuri #rihanna #rock #alte-genuri

Rihanna vrea metal, casa de discuri nu!

Rihanna vroia sa abordeze pe noul album “ Rated R ” genul heavy metal , insa casa sa de discuri a impiedicat-o sa puna in aplicare acest plan.
 
Nuno Bettencourt, chitaristul trupei Extreme (care a a cantat alaturi de Rihanna in timpul concertului sustinut pe 16 noiembrie la Londra) a dezvaluit intentiile tinerei artiste.
 
“Cred ca label-ul a avut un atac de apoplexie asa ca au ghidat-o catre o alta zona”, a declarat acesta pentru Daily Star.
 
“Cand am vorbit cu Rihanna era pentru transformarea ei intr-o gagica heavy rock. Asculta Led Zeppelin si trupe noi precum Paramore si spunea ca aceea era directia in care vroia sa mearga, asa ca am zis da.”, a adaugat chitaristul de la Extreme.
 
Rihanna va lansa discul “Rated R”, cel de-al patrulea disc din cariera sa,  pe data de 20 noiembrie 2009. Chiar daca nu a fost lasata sa scoata un album in maniera heavy metal, Rihanna nu s-a lasat pana nu a inclus o colaboare cu un nume din zona rock-ului. Este vorba de Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses.  Chitara lui Slash poate fi auzita pe “Rockstar 101”, cea de-a cincea melodie de pe “Rated R”
 
Urmareste mai jos videoclipul piesei " Russian Roulette ", primul extras pe single de pe noul album Rihanna:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea