Showbiz

#muzica #duet #single #india #colaborare #alte-genuri #pop #rihanna

Rihanna trece la ritmurile indiene


Rihanna va colabora cu interpertul indian Aneek Dhar pentru o piesa de pe noul album al acestuia.

Cantaretul Aneek Dhar, ajuns celebrul datorita concursului „Zee Sa Re Ga Ma Pa Challange” pe care l-a castigat in 2007, se pregateste sa lanseze albumul sau de debut, intitulat „Khawaishein".

Sunil D`Sa de la Universal Music, (casa de discuri care a produs albumul), a confirmat colaborarea dintre Rihanna si Aneek Dhar. „Este adevarat ca o sa-i aducem pe cei 2 artisti impreuna. Piesele Rihannei sunt foarte populare in India. Ne asteptam sa inregistram aceasta melodie in mai putin de 3 luni. Daca facem fata programului Rihannei, poate vom turna si un videoclip cu cei 2.” a declarat acesta.

„Sunt incantat de aceasta colaborare cu Rihanna”, a marturisit Aneek Dhar. „Este una dintre artistele mele preferate, iar piesa ` Umbrella ` este una dintre cele mai bune melodii pe care le-am auzit vreodata”, a incheiat entuziasmat interpretul indian.

Cantareata de senzatie, Rihanna si-a facut aparitia pe scena pentru prima data in 2005, odata cu single-ul naucitor „Pon de Replay” care intr-un ritm fulgerator a devenit imnul distractiei. De atunci Rihanna a devenit noua imagine a revistei „CoverGirl” si castigatoarea o milioane de premii.

„Good Girl gone Bad” este prima capodopera a Rihannei. Neapeland niciodata la strategii invechite, cantareata de succes si-a finisat cel mai frumos disc al scurtei sale cariere.

Dupa ce a sucit mintile faniilor cu piesa „Umbrella” inclusa pe albumul „Good Girl Gone Bad”, tanara artista a scos LP-ul „Good Girl Gone Bad: Reloaded ”, o reeditare a primului. Materialul include piese bonus si colaborari de exceptie cu artisti de renume cum ar fi Jay-Z, Ne-Yo sau Maroon 5 .


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea