Showbiz

#proces #chris brown #rihanna #rnb

Rihanna si Chris Brown sunt fericiti pe Internet

Chiar daca s-au despartit, iar luna aceasta se vor intalni la procesul in care Rihanna va depune marturie impotriva lui Chris Brown , cineva nu le da pace celor doi artisti.

Dupa pozele cu Rihanna aproape goala care au circulat pe Internet acum cateva saptamani, recent, a mai fost publicat online un set de poze in care artista a fost fotografiata impreuna cu Chris Brown in perioada in care erau un cuplu fericit .

Oricum, cele doua vedete au proiecte de viitor si pare ca nu sunt afectati prea mult de interesul patimas al presei. Anul acesta fanii vor avea ocazia sa ii vada pe cei doi artisti in cate o productie cinematografica in care fiecare planuieste sa joace.

Rihanna va interpreta un rol in productia Personal Protection ale carei filmari vor incepe peste cateva luni. Momentan, vedeta ia lectii de actorie pentru a face fata cu brio provocarilor actoricesti.

La randul lui, Chris Brown va interpreta rolul unui nefericit al sortii care reuseste sa isi schimbe destinul. Titlul filmului inca nu a fost facut public, insa filmarile vor incepe in vara aceasta in Los Angeles si Memphis.

Pe 22 iunie, Rihanna si Chris Brown se vor intalni la procesul in care artista va depune marturie impotriva fostului sau iubit.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea