Showbiz

#despartire #rihanna #chris brown

Rihanna si Chris Brown s-au impacat pe Twitter

Dupa doi ani in care Rihanna si Chris Brown s-au evitat reciproc, cei doi cantareti legatura pe Twitter , unde si-au trimis numeroase mesaje personale.

In urma incidentului in care Chris Brown a batut-o pe Rihanna, cantaretul nu a avut voie sa se apropie de ea timp de cateva luni. Nici dupa expirarea interdictiei, cei doi nu si-au mai vorbit in mod direct.

Rihanna si Chris Brown au depasit insa resentimentele din trecut, iar cantareata din insulele Barbados l-a adaugat pe Chris Brown pe lista oamenilor pe care ii urmareste pe Twitter. La scurt timp Chris Brown a hotarat sa o "urmareasca" pe Rihanna pe Twitter.

Potrivit site-ului Mediatakeout.com, cei doi au schimbat apoi nu mai putin de 12 mesaje personale pe site-ul de socializare. Daca cei doi cantareti au reluat comunicarea, au inceput deja sa apara zvonuri legate de o posibila colaborare muzicala intre Rihanna si Chris Brown.

Cantareata a dezvaluit de curand secretul siluetei sale de invidiat. Rihanna a explicat ca se mentine in forma mergand prin aeroporturi .

“Ma mentin in forma mergand mult prin aeroporturi. Ai de mers kilometri intregi pana ajungi la destinatie acolo", a declarat Rihanna, citata de Showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea