Showbiz

#mai #dubai #concert live #rihanna

Rihanna revine cu un concert live in Dubai

Rihanna va sustine primul ei concert live dupa scandalul cu Chris Brown . Evenimentul va avea loc la sfarsitul lunii mai in Dubai.

Cantareata Rihanna este gata sa revina pe scena cu un concert live, primul dupa ce a fost atacata si batuta de fostul prieten , Chris Brown, in februarie anul acesta. Potrivit E! Online, vedeta va canta in Dubai pe 28 mai.

“ Vor fi puse in vanzare peste 25.000 de bilete”, a spus Mary Rachelle Cherpak, purtatoarea de cuvant a Dubai Tourism. “Biletele vor putea fi achizitionate in urmatoarele zile”, a mai adugat aceasta. Concertul Rihannei se va desfasura pe o scena in aer liber, creata special pentru acest eveniment.

Rihanna a aparut pentru prima data in public, dupa incidentul din februarie, la sfarsitul saptamanii trecute cand a asistat la un concert al formatiei N.E.R.D. in Los Angeles. Cantareata a urcat atunci pe scena pentru a dansa alaturi de membrii trupei.

Artista are in pregatire un nou album, insa deocamdata reprezentantii ei au refuzat sa ofere vreun detaliu in legatura cu cine va colabora Rihanna la urmatorul proiect muzical.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea