Showbiz

#rihanna #interviu #chris brown

Rihanna: "Presa m-a facut sa ma simt ca Britney Spears"

Rihanna a dezvaluit ca drama prin care a trecut la inceputul anului a invatat -o foarte multe lucruri, informeaza showbizspy.com.

Cantareata, in varsta de 21 de ani, a declarat ca presa si toata atentia pe care a primit-o din partea tuturor dupa ce a fost batuta de fostul iubit, , m-am trezit precum Britney Spears. Elicopterele survolau casa mea, sute de jurnalisti si paparazii erau la ferestrele mele. A fost un adevarat haos", a declarat de pumnii lui Brown.

"Nu este genul de poza pe care sa o arati tuturor. M-am simtit folosita. M-am gandit ca oamenii se amuza pe seama mea si a ceea ce mi s-a intamplat. Pana la urma era viata mea. Am fost foarte dezamagita , mai ales cand am aflat ca doua femei au postat pozele mele pe internet", a mai spus Rihanna.

" Violenta domestica este un lucru tabu. Povestea mea a facut inconjurul lumii , iar oamenii au vazut fiecare pas pe care l-am facut. Au fost martorii recuperarii mele. Ceea ce a fost pozitiv in toata aceasta nebunie a fost faptul ca lumea a invatat ceva", a incheiat Rihanna.

Rihanna - Do not stop the music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea