Showbiz

#rihanna #sexy #vedeta #cantareata #muzica

Rihanna: "Nu este vina mea ca sunt sexy"

Rihanna este de parere ca femeile care o critica pentru faptul ca este sexy sunt nemultumite de propria persoana.

Vedeta pop, faimoasa pentru outfiturile extravagante pe care le foloseste atat in show-urile ei, cat si viata de zi cu zi, este mandra de corpul ei si considera ca femeile care lanseaza atacuri online la adresa ei sunt niste ipocrite.
“Lumea crede ca sunt prea sexy. Pe unele le deranjeaza acest lucru. Femeilor nu le place sa vada alte femei imbracate sexy. Le intimideaza si nu spun asta ca sa ma laud”, a spus Rihanna.

“Intotdeauna va fi cineva caruia nu-i place ce faci, cum te imbraci, unde te duci. Oamenii au o gramada de pareri nebunesti despre altii. Este ridicol . Am 22 de ani si mi se pare normal sa merg in cluburi. Oamenii sunt ipocriti, de abia asteapta sa spuna ceva urat si asta pentru ca cei mai multi sunt nemultumiti de ei insisi. Ar trebui sa se concentreze pe viata lor. Multi nu au curajul sa se confrunte cu propria persoana”, este de parere vedeta pop.

Desi criticile la adresa ei o enerveaza, Rihanna este de acord cu faptul ca imaginea ei de vedeta sexy ii poate supara pe unii. Insa este hotarata sa nu se schimbe, doar pentru ca stilul vestimentar sau comportamentul ei nu sunt pe placul tuturor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea