Showbiz

#dance #alte-genuri #lansare #rihanna #rated r #the prodigy

Rihanna, inspirata de muzica celor de la The Prodigy

Rihanna a declarat ca a compus noul sau album , “ Rated R ”, dupa ce a ascultat in repetate randuri muzica celor de la The Prodigy, informeaza Contactmusic.com.
 
“Rated R” urmeaza sa fie lansat pe 20 noiembrie si contine o serie de colaborari cu artisti din zone muzicale diferite (will.i.am, Young Jeezy).
 
"Noul album este inspirat de o multime de cantece de genuri diferite, precum hip hop-ul. Are influente bass si rock, am ascultat mult Prodigy si Chase and Status, chiar am lucrat cu ei si m-au ajutat sa-mi dezvolt noul stil", a declarat artista originara din Barbados.
 
Rihanna este extrem de incantata de colaborarea pe care a avut-o cu celebrul Slash , fostul chitarist al trupei Guns N' Roses. "Slash este un star rock adevarat", este de parere cantareata. Chitara lui Slash poate fi auzita pe “Rockstar 101”, cea de-a cincea melodie de pe “Rated R”.
 
Pana in prezent artista a lansat un singur single de pe “Rated R”. Este vorba despre “Roussian Roulette”, single lansat pe data 20 octombrie 2009 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea