Showbiz

#munca #chris brown #rihanna #proces #sentinta #monden #alte-genuri

Rihanna este razbunata! Chris Brown va fi “femeie de serviciu” in Virginia

Procesul in care Chris Brown ( foto ) este acuzat de agresarea Rihannei, fosta sa iubita, a ajuns la final. Curtea de Justitie din  Los Angeles a decis ca Brown sa munceasca in folosul comunitatii timp de aproximativ 6 luni.

De asemenea, Chris Brown este obligat sa participe timp de 12 luni la sedinte de consiliere psihologica . Judecatorii au mai hotarat ca artistul nu are voie sa se apropie de Rihanna la mai putin de 90 de metri pentru urmatorii ani.

Procesul Rihanna vs. Brown a inceput in luna iunie , iubitul Rihannei pledand vinovat. Pronuntarea sentintei a fost amanata de pe 5 august, pentru a permite curtii din Los Angeles sa afle daca autoritatiile statului Virginia ii permit lui Chris Brown sa presteze munca in folosul comunitatii locale.

Pe langa faptul ca Brown va trebui sa adune gunoiul, sa curete gradini si sa spele masini, acesta va trebui sa plateasca si o amenda de 2.500 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea