Showbiz

#victima #monden #scandal #politie #poza #rani #bataie #agresiune #conflict #chris brown #rihanna #r&b #alte-genuri #hip hop

Rihanna, cu vanataile la vedere

Ieri seara, site-ul TMZ.com a facut publica prima poza cu Rihanna snopita in bataie de fostul sau iubit, Chris Brown .

In fotografie, se pot vedea clar efectele dramatice pe care le-a lasat rapper-ul Brown pe fata artistei. Artista apare cu taieturi pe buze, contuzii pe frunte si cu urme de muscaturi pe obraji. Tulburatoarea imagine a facut deja inconjurul blogurilor si a site-urilor de scandal de pe Internet, si culmea ironiei, a fost lansata cu o zi inainte ca artista sa-si sarbatoreasca cei 21 ani.

Politia din Los Angeles a demarat o ancheta interna pentru a afla cine a dat poza respectiva jurnalistilor de la TMZ.

„LAPD nu a dat si nu va da nicio poza cu victima. Departamentul din los Angeles ia in serios rolul de a pastra confidentialitatea victimelor violentei domestice”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Los Angeles, neintelegand cum a ajuns fotografia in redactia TMZ.

Potrivit People.com, familia Rihannei e in stare de soc. „Niciodata n-am crezut ca Brown e genul de tip agresiv...intotdeauna avea grija de ea si se asigura ca este fericita”, a declarat o ruda a cantaretei. „Nu vreau sa se mai intoarca la el”, a adaugat aceeasi sursa.

Potrivit echipei de specialisti in criza de management angajata de Chris Brown, artistul se simte foarte rau pentru cele intamplate si cere ajutorul familiei si a celor apropiati pentru a deveni un om mai bun.

Pentru fotografia cu ranile suferite de Rihanna in urma altercatiei cu Chris Brown, click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea