Showbiz

#rihanna #vogue # femeia anului vogue

Rihanna a fost desemnata Femeia Anului

Rihanna a fost desemnata Femeia Anului de editorii editiei pentru Italia a revistei " Vogue ".

Rihanna a primit aceasta distinctie pentru implicarea in numeroase actiuni caritabile , cariera, precum si pentru capacitatea de face fata problemelor cu care s-a confruntat in viata personala.

Relatia Rihannei cu fostul sau iubit, cantaretul Chris Brown, poate fi caracterizat drept una turbulenta, fiind marcata de scandaluri si violenta. Totodata, artista originara din Barbados a declarat de curand intr-un interviu ca copilaria sa a fost marcata de dependenta de droguri a tatalui sau, Ronald Fenty .

"Independenta, energica, tanara Robyn Fenty, in varsta de 23 de ani, este Femeia Anului, nu doar prin virtutea numerelor si a cifrelor din clasamentele muzicale, ci, mai ales, pentru personalitatea ei blanda si pentru spiritul ei de luptatoare. Acelasi spirit a adus-o din Barbados pana in fruntea topurilor muzicale si a ajutat-o sa isi construiasca singura o cariera stralucita, devenind recent ambasadoare a brandului Armani”, se arata intr-un comunicat al revistei "Vogue".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea