Showbiz

#nou #franciza #pelicula #film #ridley scott #continuare #alien

Ridley Scott pregateste un nou "Alien"

Horror-ul clasic al regizorului Ridley Scott , Alien, implineste 30 de ani. Credeati ca cei care invart rotitele Hollywood-ului vor scapa ocazia de a mai smulge ceva incasari din celebra serie? Cateva minti luminate s-au gandit sa marcheze cei 30 de ani ai peliculei cu un nou film Alien. Si nu orice film, ci un remake. Daca vi se pare o idee proasta, probabil aveti dreptate.


Cei responsabili de noul proiect cinematografic sunt cei de la Fox, iar semnatura regizorala, se zvoneste, ca ii va apartine regizorului de reclame Carl Erik Rinsch, anunta empireonline.com. Ridley Scott, regizorul primului film din serie, va face si el parte din echipa de realizatori in postura de producator. La fel si fratele sau, Tony Scott.

Producatorii promit totusi o poveste noua, nedorind sa realizeze o continuare sau un remake. Asa ca, in noul film s-ar putea chiar sa aflam cum au ajuns extraterestri pe satelitul LV-426 sau cum au ajuns pe nava.

Un fapt si mai interesant este ca cei de la Fox se afla in spatele noii productii Predators regizata de Robert Rodriguez, cu care producatorii spera sa resusciteze faimoasa franciza. Filmul urmeaza sa fie lansat in vara lui 2010.

Daca cele doua filme, continuari are celor doua celebre serii Alien si Predator , vor fi intr-adevar lansate vara viitoare s-ar putea sa asistam la o batalie extrem de interesanta intre cei doi extraterestri fara a-i vedea, insa, in aceeasi pelicula.

Urmareste trailerul filmului Alien (1979):


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea