Showbiz

#ruj #reclama #ruj de buze #ricky martin

Ricky Martin face reclama unui ruj de buze

Ricky Martin si Nicki Minaj au devenit noile imagini ale marcii de rujuri de buze viva Glama, o companie subordonata grupului de cosmetice MAC Cosmetics.

Cei doi artisti vor avea propriile branduri de rujuri de buze: Viva Glam Ricky si Viva Glam Nicki. Potrivit contactmusic.com, banii obtinuti de pe urma vanzarilor acestor produse vor fi directionati catre programele de cercetari stiintifice din domeniul maladiei SIDA .

Ricky Martin si Nicki Minaj vor filma si o reclama, la Miami, clipul urmand sa fie realizat de celebrul fotograf David LaChapelle.

De altfel, Nicki Minaj a mai colaborat in 2010 cu brandul MAC, cu ocazia lansarii rujului “Pink 4 Friday ”. Aceasta marca s-a dovedit un a fi una extrem de profitabila. La momentul lansarii, un ruj “Pink 4 Friday” costa 14 dolari, iar acum acesta se poate cumpara pe eBay cu 88 de dolari.

De-a lungul timpului, o serie de vedete au avut ocazia sa fie imaginea oficiala a brandului Viva Glam: Lady Gaga, Missy Elliott, Eve, Mary J. Blige, Lil' Kim, Fergie si Christina Aguilera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea