Showbiz

#ricky gervais #prezinta #globurile de aur #2011

Ricky Gervais prezinta Globurile de Aur si in 2011

Comediantul britanic Ricky Gervais a prezentat intr-un mod inedit premiile globurile de aur de anul acesta, atat de inedit incat era sigur ca nimeni nu-l va invita sa fie amfitrionul galei si in 2011.

Pentru ca Globurile de Aur 2010 au fost un succes, Asocioatia Presei Straine de la Hollywood l-a invitat pe Ricky Gervais sa prezinte in 2011 cea de-a 68-a editie a faimoaselor premii, scrie aceshowbiz.com. Desi anuntul nu a fost facut inca oficial, Gervais "a scapat" stirea in timpul unui interviu la radio.

In cadrul unei emisiuni radio din 28 aprilie, Gervais a spus ca este surprins ca fost invitat sa prezinte din nou Globurile de Aur, mai ales dupa ce s-a dat in spectacol la editia de anul acesta. “Banuiesc ca este magulitor. Sincer sa fiu, m-au surprins. M-am distrat anul acesta. Anul viitor voi fi si mai rau ca sa ma asigur ca nu ma vor mai invita sa prezint niciodata”, a spus Gervais.

Cea de-a 68-a editie a premiilor Globurile de Aur va avea loc pe 16 ianuarie 2011 la Los Angeles si va fi transmisa in direct. Nominalizarile vor fi anuntate pe 14 decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea