Showbiz

Richard Dreyfuss - in filmul despre viata lui George Bush Jr.

De ceva vreme tot auzim ca distributia celui mai recent film al regizorului Oliver Stone se largeste de pe o zi pe alta. Ultimul actor sosit in caravana "W" este castigatorul premiului Oscar pentru drama contra Kramer , .

Actorul american a fost ales de realizatorii filmului biografic "W" sa interpreteze rolul vice-presedintelui Dick Cheney. Bush.

Oliver Stone semneaza regia biografiei actualului presedinte american , George W. Bush, in care rolurile principale sunt detinute de Josh Brolin, Elizabeth Banks in rolul primei doamne a SUA, James Cromwell, care il va juca pe Bush Senior si Ellen Burstyn, in rolul mamei lui Bush Jr. Regizorul a spus ca va incerca sa realizeze un portret corect, obiectiv al unuia dintre cei mai controversati presedinti care au trecut pe la Casa Alba si va incerca sa explice cum a reusit un student mediocru si alcoolic sa devina cel mai puternic om din lume.

Lungmetrajul "W" este inca in productie, dar va fi lansat la sfarsitul acestui an, inainte ca George W. Bush sa paraseasca Biroul Oval dupa alegerile prezidentiale.

Richard Dreyfuss a devenit celebru cu filmul lui Steven Spielberg, Jaws/Falci. A mai jucat in American Graffiti, Close Encounters of the Third Kind si recent, in filmul de aventuri Poseidon.

Trailer Poseidon


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea