Showbiz

#bono #u2 #vanzari #piesa #sigle #top #clasament #muzica #kelly clarkson #pop #rock

Revenirea lui U2 eclipsata de Kelly Clarkson

  
Noul single al trupei U2, „ Get on Your Boots ”, ce urmeaza a fi inclus pe viitorul album „ No Line on the Horizon ”, a inregistrat un debut dezamagitor in topurile de specialitate, pozitionandu-se de-abia pe locul 21, potrivit rapoartelor date publicitatii de Soundscan.

„Get on Your Boots” s-a vandut in numai 57.267 de exemplare in S.U.A, pe parcursul saptamanii trecute.

Mai mult decat atat, se pare ca mult-asteptata revenire a trupei lui Bono este pusa in umbra in clasamentele americane de single-ul „My Life Would Suck Without You” a lui Kelly Clarkson .

Kelly Clarkson, cea care a castigat prima editie a emisiunii-concurs „ American Idol ”, a reusit sa vanda de 4 ori mai mult decat celebra trupa U2.

Contrastand cu vanzarile scazute ale legendarei trupe, Kelly Clarkson a reusit sa „imparta” 279.605 exemplare doar in Statele Unite, devenind astfel lider in topul single-urilor.

Cu aceasta performanta, artista a batut recordul pentru cea mai spectaculoasa urcare in topuri, sarind de pe locul 97 pe locul 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea